Gevelrenovatie

Mvz gevelrenovatie verstaat onder gevelrenovatie het in de originele staat terugbrengen van verweerde, beschadigde of verwaarloosde gevels, schoorstenen, voegen en metselwerk. De gevel van uw pand geeft immers uitstraling aan het hele pand. Mensen baseren hun eerste indruk van het pand grotendeels op de conditie van de gevels.

Aanleiding en gevolg gevelrenovatie

In de meeste gevallen is de eerste aanleiding voor gevelrenovatie het slechte voegwerk, dat schade veroorzaakt aan het metselwerk. Het onderhoud van gevels is een specialisme waarbij vakkennis en kwaliteitsbeheersing van het grootste belang zijn. De uitvoering door niet-specialisten kan leiden tot grote bouwschades en vermindering van de waarde van het vastgoed.

Mogelijkheden

Door het uithakken en opvoegen van een gevel creëren we in de eerste plaats een gevel die weer een goede bescherming geeft. Maar er zijn ook mogelijkheden om een gevel een geheel ander uiterlijk te geven. Door gebruik te maken van een andere structuur of kleur van de voeg of door gevels te laten reinigen kunnen we visueel een compleet nieuw aanzicht van bijvoorbeeld een woonwijk creëren.

Service en het naleven van afspraken

En wanneer de klus geklaard is, zorgen we ervoor dat u niet met de rommel achterblijft. Service en het naleven van afspraken hebben bij ons hoge prioriteit.