Gevelreiniging

In de loop der jaren ontstaat er aanslag op de gevel van uw pand, als gevolg van weersomstandigheden en verontreiniging van de lucht. Mvz gevelrenovatie beschikt over de kennis en de ervaring om al uw steenoppervlaktes te reinigen en eventueel te hydrofoberen.

 

Gevelreiniging

Voor een goed resultaat adviseren wij u om vooraf deskundig onderzoek te laten verrichten. Het verwijderen van gevelvervuiling is namelijk een belangrijke voorwaarde om het schadeverloop te doorbreken en verantwoorde renovatie, reparatie- en beschermingsmaatregelen te kunnen nemen. Voor alle vormen van gevelvervuiling leveren wij de middelen en expertise om deze te verwijderen zonder beschadiging en aantasting van de ondergrond.

Omdat stenen en type vervuiling nu eenmaal verschillen per pand, vereist elke gevel een andere aanpak van reinigen. Wij hanteren dan ook verschillende uitvoeringsmanieren. Naast het traditionele reinigen met koud of heet water, reinigen we ook door middel van stralen met de Torbo-installatie. Dé manier om stofvrij te stralen. Alle vervuiling op uw stenen gevel wordt op een effectieve, milieuvriendelijke manier verwijderd, zonder de ondergrond aan te tasten. Zand en water worden gemengd met straalmiddel. De verhouding van het straalmiddel en water kan simpel afgestemd worden op de specifieke behoeften van het pand. Voor een blijvend resultaat wordt aangeraden na het voegen de gevel ook te laten hydrofoberen.

Laat uw oude steen weer uitziet als nieuw!

Laat het reinigen door een specialist.